04 d’abril, 2007

Benvolguda veïna, benvolgut veí,

El proper 27 de maig la gent de Granollers decidirem qui volem que governi el nostre Ajuntament. És una cita important perquè és el moment de decidir el futur de la nostra ciutat.

Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) volem un Granollers on homes i dones puguin portar a terme els seus projectes, amb autonomia i en plenes condicions d’igualtat. Una ciutat sense pobresa ni exclusions, que reconeix drets i benestar per a tothom.

Volem una ciutat ecològica, amb un model econòmic i urbà sostenible, que no especula amb el territori. Una ciutat habitable, compromesa en l’acció contra el canvi climàtic. Una ciutat oberta, amb participació, amb una convivència basada en el respecte a la diversitat. On la seguretat estigui lligada a la prevenció, a la proximitat i al diàleg.

ICV-EUiA, la gent d’esquerres i ecologista, som una força propera i que escolta. Tenim les propostes i la il·lusió per millorar Granollers des de l’honestedat i la transparència.

És per això que et demano el teu suport. Tinc la convicció que a Granollers podem canviar les coses. Amb tu, és possible.


Ben cordialment,

Jaume Vernet i Mejan

1 comentari:

Anònim ha dit...

el tipic blog pre electoral!!!! puagggh...

no et dono ni 2 mesos... mira en TErrades te un blog que llegeixen 13 persones al dia i és mort mort