25 de maig, 2007

Diumenge, el teu vot és necessari!


Avui és l’últim dia de campanya. Per tant és dia de fer valoracions.

La candidatura d’ICV a Granollers estem satisfets. Hem fet una bona campanya, hem estat al carrer i el contacte amb la gent ha estat molt positiu.

Ens preocupa la baixa participació que es preveu. A Granollers es dona per fet que es repetirà el Govern d’aquests darrers anys, PSC, ERC i ICV, ja que CiU està en hores baixes. La importància de les eleccions del proper diumenge està en veure la força que cadascuna d’aquestes formacions tindran en el futur, i no hi ha dubte, ICV obtindrem més representació i serem decisius per poder aplicar les nostres polítiques de lluita contra el canvi climàtic, d’inclusió social i de participació.

Un dels temes que més ha centrat els debats ha estat el de la participació a la vida municipal. És cert, segons enquestes de l’Ajuntament, que més del 70% de granollerins i granollerines no participen de manera activa de la vida associativa de la ciutat, i el pitjor, és que tampoc volen fer-ho. A ICV ens preocupa i en el nostre programa electoral hi hem dedicat molta atenció, de les propostes que fem destaquem:

· Desenvolupar el projecte Consensus fins convertir-lo en Granollers e-governança. Una web on la gent es podrà registrar per seguir les propostes municipals, enviar-ne esmenes o comentaris i on els grups polítics podran recollir les propostes o comentar-les i discutir-les en un fòrum.

· Elaboració d’un reglament de pressupostos participatius.

· Reforma del ROM per ampliar la participació als majors de 16 anys i totes les persones empadronades al municipi, d’acord amb la llei general catalana.

· Formació del personal municipal en les tècniques participatives.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que tingueu molta sort i que en el proper Ajuntament sigueu decisius, per poder marcar un perfil diferent al consistori. Vernet alcalde

Anònim ha dit...

M'agradat el video, el programa és massa llarg així que no l'he llegit sencer, però sí les parts que m'interessaven i en Vernet és una persona honrada.
Tindreu el meu vot i espero que molts més. Ànims per diumenge!

Anònim ha dit...

M'alegro que us quedessiu fora de l'ajuntament per sectaris.