25 de maig, 2007

ERC no sap el que diu!


ERC ha fet una proposta electoral per tal d’instaurar la recollida de totes les fraccions de residus porta a porta, retirar els contenidors i el llocs que ocupen convertir-los en places d’aparcament.

De totes les propostes electorals aquesta és una de les menys pensades, no l’han treballat en profunditat i em sembla un pur exercici de demagògia electoral. Aquesta proposta la pot fer una força d’oposició i que per tant no aspira a governar. Però per una formació que té totes les possibilitats d’estar altre vegada al Govern de la ciutat és una greu irresponsabilitat llançar una proposta com aquesta.

ICV també estem a favor de la recollida porta a porta, de fet ja s’està fent amb el cartró que es recull als comerços, però a una ciutat com Granollers tan sols seria possible aplicar un sistema mixte, porta a porta a les zones amb edificacions baixes i contenidors a les zones on hi ha blocs d’habitatges. Fer un porta a porta com ells pretenen és inassolible econòmicament per una ciutat com Granollers. I dir que guanyaríem llocs d’aparcament és anar frontalment en contra de la política de guanyar espai pels vianants,ampliant voreres i fent carrers de nivell únic i també carrils bici. Sens dubte, els vianants han de ser els protagonistes de la ciutat i no els cotxes.